Studio Blossom 30_0
Studio Blossom 30_0
Studio Blossom 30_0

LARGE Styling

Het interieuradvies van LARGE Styling bevat de volgende onderdelen:

 • Moodboard: een moodboard bestaat uit een verzameling beelden, woorden en kleuren die tesamen een sfeer weergeven. Het is het vertrekpunt en -uitgangspunt voor de invulling van de rest van het advies.​
   
 • Plattegrond: in deze plattegrond wordt een nieuw voorstel gedaan voor de meubelopstelling. Je huidige meubels worden hierin verwerkt.
   
 • Kleurenadvies: je krijgt een evenwichtig advies voor de kleuren die gebruikt kunnen worden om zo de vooraf gestelde sfeer, wensen en doelen te bereiken. Dit advies wordt toegepast voor de gehele ruimte (muren, kozijnen, vloeren, meubels, accessoires, raambekleding, etc.)​
   
 • Materialenadvies: het materialenadvies is afgestemd op het kleurenadvies en samen vormen ze een eenheid. Je krijgt een helder overzicht van welke materialen u waar kunt gebruiken. Dit wordt, net als het kleurenadvies, gedaan voor de gehele ruimte.​​
   
 • Meubeladvies: op basis van de door jou aangegeven lijst van meubels die je wilt behouden, wordt er een voorstel gedaan voor nieuw aan te schaffen meubels. Het spreekt voor zich dat dit voorstel wordt afgestemd op de meubels die je houdt, zodat er één geheel ontstaat.
   
 • Accessoiresadvies: het accessoiresadvies omvat een voorstel van accessoires die je kunt aanschaffen om de gewenste sfeer te bereiken. Net als het meubeladvies wordt dit advies afgestemd met uw huidige accessoires.
   
 • Verlichtingsadvies: de juiste verlichting op de juiste plaats is één van de meest lastige dingen om te bepalen. Het hangt namelijk van diverse factoren af. Het verlichtingsadvies wordt gebaseerd op je nieuwe situatie en beslaat zowel een voorstel voor het type licht als het type armatuur (lamp).

Het portfolio geeft een indruk van de invulling van het advies. Klik hier om naar het portfolio te gaan.

De richtprijs voor een LARGE Stylingadvies is €1.195. Door de grootte van de ruimte(s), tussentijdse wijziging van de vraag of randvoorwaarden, kan het bedrag varieren. Wanneer dit het geval is, wordt dat altijd op tijd besproken. 
Heb je liever voor één van de hierboven genoemde onderdelen een advies, dan is dat ook mogelijk. In dat geval wordt er een prijs berekend op basis van het uurtarief (€80 per uur). Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen (via het Contactformulier of via ymke@studioblossom.nl).

De hierboven genoemde prijzen zijn gebaseerd op een ruimte van ca 55m². Indien het een grotere ruimte betreft wordt er op basis van het uurtarief (€80 per uur) een prijsindicatie gegeven.
De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en inclusief 100 km (retour) reiskosten. Voor meer kilometers wordt er €0,29 cent per kilometer in rekening gebracht.