Verlichtingsadvies

Verlichting is meer dan een object dat licht geeft. Afhankelijk van de verschillende lichtbronnen kunnen allerlei sferen opgeroepen worden. Al deze soorten verlichting dragen bij tot een gezellig en plezierig interieur. Het is dan ook een wezelijk onderdeel van het totale interieur en door een goede afstemming met de rest van het interieur is het maximale effect te bereiken.

De juiste verlichting op de juiste plaats is echter één van de meest lastige dingen om te bepalen. Het hangt namelijk van diverse factoren af.

Wellicht bent je heel tevreden met je huidige interieur qua kleur en meubels, maar komt je er niet uit wat de verlichting betreft. In dat geval kun je een verlichtingsadvies krijgen gebaseerd op uw huidige/ bestaande situatie.

Het verlichtingsadvies is een voorstel voor zowel het type licht als het type armatuur (lamp).

Het portfolio geeft een indruk van de invulling van het advies. Klik hier om naar het portfolio te gaan.

De richtprijs voor een Verlichtingsadvies is €395. Door de grootte van de ruimte(s), tussentijdse wijziging van de vraag of randvoorwaarden, kan het bedrag varieren. Wanneer dit het geval is, wordt dat altijd op tijd besproken. 

De hierboven genoemde prijzen zijn gebaseerd op een ruimte van ca 55m². Indien het een grotere ruimte betreft wordt er op basis van het uurtarief (€80 per uur) een prijsindicatie gegeven.
De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en inclusief 100 km (retour) reiskosten. Voor meer kilometers wordt er €0,29 cent per kilometer in rekening gebracht.